Snart helg

Foto: Merète Trangsrud ID:111

Foto: Merète Trangsrud ID:111

Helga nærmer seg og vi vil minne om betalingsfristen for jaktkort som er søndag 31. Mai. For alle som vil ha jaktkort, er det viktig å huske denne. Minner samtidig om søknadsfristen for rådyr og beverjakt som er 1. juni. Søknadsskjema ligger ute på våre hjemmesider.

Vi får en del spørsmål om vannstand, snø- og isforhold og forhold for fiske om dagen. Og med dagens stemningsbilde fra Skrivargarden så kan vi melde at forholdene ikke har endret seg så mye siden de forrige førerapportene som ble lagt ut. Det er fortsatt kaldt, og selv om det regner en del ligger det igjen både snø og is flere steder, spesielt i høyden. Både i bekker, elver og de sjøer som har gått opp er det mye vann ennå, så det er nok litt tidlig for det aller beste fisket. Men det ble jo tatt en stor ørret i Femundselva forrige helg, så det er mulig:)

På grunn av mye vått vær og sen snøsmelting er også en del skogsbilveier stengte ennå, men en del av dem vurderes åpnet i dag eller i morgen.

For de som planlegger en tur til Femund Engerdal, så ser værmeldinga mye mer lovende ut fra torsdag i neste uke, og vi ønsker alle velkommen hit! God helg:)

Gasta Design