Rådyrjakt 2017 - fortsatt ledige kort.

Foto: Arkiv/Bjørnar Sundet. ID:671

Foto: Arkiv/Bjørnar Sundet. ID:671

I morgen, den 10 august, begynner årets jakt på rådyrbukk. På statsallmenningen i Engerdal foregår jakten som en avlysningsjakt, dvs at jakten avsluttes når 15 bukker er skutt. I år er det i underkant av 40 jegere som deltar i jakten. hvor mange bukker som er igjen på kvota kunngjøres fortløpende på vår hjemmeside.

Det er fortsatt igjen noen bukkekort. Etternølere som har papirene klare (betalt jegeravgift, dokumentasjon på avlagt storviltprøve og tilgang til ettersøkshund) har derfor fortsatt mulighet til å skaffe seg et bukkekort. Ledige kort tildeles etter "Først til mølla"-prinsippet. Ta kontakt med Merete hos oss pr telefon 97044023.

Den ordinære rådyrjakta starter den 2. oktober. Her er det ledige kort. Interessenter søker til oss pr e-post post@engerdal-fjellstyre.no. Søknaden må inneholde nødvendige opplysninger og dokumentasjon, jfr. utlysningsteksten.

For de som allerede har fått tilbud om ordinær rådyrjakt, minner vi om at fristen for å betale og komme med nødvendig dokumentasjon er innen 1 september. Dersom du allerede har alt på stell er det ingen grunn til å vente, men send oss det så fort som mulig. Kort for ordinær rådyrjakt vil vi sende ut fortløpende fra slutten av august. Ledige kort selges etter "først til mølla"-prinsippet. 

Gasta Design