Nok en "konkurranse"

Foto: Arkiv, Gudmund Nygaard ID:283

Foto: Arkiv, Gudmund Nygaard ID:283

Det er sånn at når vi sitter inne på kontoret, ser ut på finværet og drømmer om å formidle alle de fantastiske mulighetene som ligger der ute, så trenger vi litt hjelp av dere spreke og aktive mennesker som benytter dere av naturen og opplevelsene denne gir.

Vi ønsker oss veldig gjerne fiskerapporter med bilder, men også rapporter fra andre fine opplevelser ute i marka vår. Derfor kommer vi til å trekke ut en eller to blant alle som sender inn isfiskerapporter fra Femund Engerdal til oss, som vinner et årskort på fiske i Femund Engerdal. Trekning vil foregå våren 2016, og siden de fleste ivrige fiskere da sikkert har kjøpt årskort, så gjelder vinnerkortet for 2017.

Blant alle som sender inn sommerbilder av fiske i Femund Engerdal i løpet av sesongen 2016 trekker vi en eller to vinnere som vinner en weekend med fiskekort og hytteopphold for to personer på en valgfri fjellstyrehytte (i Engerdal). Vinneren her trekkes før jul 2016.

Tillsutt trekker vi også ut en eller to vinnere blant alle som sender inn rapporter og bilder på andre friluftsopplevelser i Femund Engerdal 2016, være seg sommer eller vinter, som også vinner et weekendopphold med fiske på en valgfri fjellstyrehytte (i Engerdal). Vinneren her trekkes før jul 2016.

Håper på å motta masse flotte bilder fra dere! Alle bidrag premieres selvfølgelig også med en sak på hjemmesiden og facebooksiden vår:)

Gasta Design