Månedens kortselger - Circle K Engerdal

Circle K Engerdal er kommunens eneste bensinstasjon med salg av varm mat. De ligger langs riksvei 26 i Engerdal. Det er ikke bare eneste Circle K stasjonen mellom Trysil og Røros, men også eneste bensinstasjon (langs veien) på denne strekningen.

Circle K.JPG

Circle K selger både jaktkort, treningskort og fiskekort for Engerdal Fjellstyre. Som hos andre Circle K stasjoner finner du her bilrekvisita, noe dagligvarer, kioskvarer og et utvalg av varm mat. Her kan du fylle opp kaffekoppen, kjøpe med deg ferske bakevarer til turen videre eller spise middagsmaten. På sommeren er det bord og benker ute der du kan ta en pause i sola.

Artic cat.jpg

Det nyåpnede løypenettet for snøscootere går innom Circle K, så i tillegg til å fylle opp scooteren med bensin, kan du hente ut ledkortet ditt og kjøpe med løypekartet her. Butikken har også et lite utvalg av snøscootervarer i samarbeid med Østlandet Motorservice sitt servicepunkt på Drevsjø.

Følg Circle K Engerdalpå facebook: https://www.facebook.com/Circlekengerdal/

«Vi har mange forventningsfulle og spente jegere og fiskere innom her for å kjøpe kort til sine turer, og vi ser frem til å hjelpe de som kommer innom fremover også» - sier Cato Granberg, eier og daglig leder på Circle K Engerdal.

Merète Trangsrud