Høsten i anmarsj

Høstweb1.jpg

Vi nærmer oss september, og som bildet viser er høsten i anmarsj i Femund Engerdal. Vi har i det siste hatt en del gråvær og regn, men det har i løpet av det siste døgnet klarnet opp litt. Med klarværet har vi også hatt høstens første kuldegrader, og mange begynner derfor å bli redd for bæra. De aller fleste steder er multesesongen på hell, men det er også mye tyttebær og blåbær i år. Så hvis kuldegradene ikke har fått ordentlig tak i dem, så er det gode muligheter for å fylle fryseren med bær til vinteren. Og selv om gradene kryper nedover på gradestokken kan høsten by på mange flotte opplevelser i fjellet. Mens noen plukker bær, er det andre som trener hunder eller søker spenning i ulike typer jakt. Noen ønsker bare å gå i skog og fjell og nyte den friske lufta og de flotte fargene naturen kan by på denne årstiden. Det er også flotte fiskemuligheter enda, så det er altså ingen grunn til å holde seg inne. Her er værprognosene fra yr.no de kommende dagene.

Mange har selvfølgelig begynt å telle ned dager til høstens store begivenheter, nemlig småviltjakta (som starter 10. september) og elgjakta (som starter 25. september).

Ellers er det mange som lurer på vedtak fra onsdagens fjellstyremøte, og til det kan vi fortelle at protokollen blir lagt ut på mandag, da styret har godkjent den.

God helg!

Gasta Design