Godt nytt år!

Vi i fjellstyret er, som vi skrev før jul, litt opptatt med ulike ting i løpet av januar i det nye året. Og vi er derfor mye borte fra kontoret nå i begynnelsen. Men både Jan og Merète er og treffe på tlf og mail denne uka. Kontortlf og postmail er også betjent. Neste uke er kontoret åpent mandag og tirsdag (7. og 8.januar), resten av uka kan dere sende mail og ringe. Hvis vi ikke svarer, ringer vi opp igjen. Uke 3 er kontoret oppe hele uka. Uke 4 er kontoret stengt 23. - 25. januar. Men etter det håper vi å være tilbake i normalt gjenge igjen:)

Mange har deltatt i istippekonkurransen vår og er kanskje spent på hvordan forholdene er på Femund nå. Da kan vi røpe at det foreløpig mangler ganske mye på at hele sjøen er islagt. Det var nære før jul, men så har det godt opp igjen mye.

Ellers er det både vind og mildvær om dagen, og det ser ikke ut til at det blir noe mer snø med det første. Føret er derfor litt varierende. Men det er mulig med både isfiske og skigåing for den som ønsker det.

Vi håper dere har hatt ei god jul med mye avslapping, tid med nære og kjære og god mat (kanskje selvfanget fra Femund Engerdal? ;) )!

Godt nytt år til dere alle sammen!

Foto: Merète Trangsrud

Foto: Merète Trangsrud

Merète Trangsrud