Trekning av rype- og skogsfugljakt i september

Inatur.no og Engerdal fjellstyre har i dag trekt ut de heldige som får tilbud om ukeskort for småviltjakt inkludert ryper- og skogsfugl i september 2018. Trekningslista kan du trykke fram nedenfor.

Viktig å merke seg er at de som har fått tilbudet har 7 dager på seg til å akseptere dette. Aksept skjer ved betaling. For at transaksjonen skal gjennomføres i Inatur.no  må du ha betalt jegeravgiften noen dager i forveien, slik at betalingen er registrert i Jegerregistret når du skal betale jaktkortet. Hvis du ikke har gjort det, vil du ikke få gjennomført betalingen.

Videre er det verdt å merke seg at dersom takseringen i august påviser veldig liten produksjon og tetthet ("krakk"), vil fjellstyret måtte vurdere å avlyse jakta. Dette tar vi stilling til etter takseringen er klar. Dersom så skjer, vil kort refuneres eksklusive administrasjonskostnaden. For å berolige engstelige sjeler, kan vi vel si at det foreløpig ser rimelig bra ut med stamfugl i vinter. Fangstbegrensinger (dags- og ukeskvoter) vedtas etter taksering i august. Jeger med gyldig kort må orientere seg om dette på denne siden før jakta tar til.

Trekningsliste. 

Drevsjøen mot Sølen.JPG
Ole Opseth