Planer for sommerferien 2019?

I jula har du god tid til å drømme om, og planlegge, sommerferien 2019, og i Femund Engerdal er det mye å finne på for både store og små. Våre hytter er populære i sommersessongen og blir booket tidlig, så sikre deg oppholdet ditt allerede nå.

Her kan du booke Sømåkvolvbua, beliggende midt i fiskeeldoradoet Sømåkvolvet som består av mange små tjern med ørret og røye. Midt i villmarka, men bare en halv time å gå.

Her kan du booke Isterfossbua, beliggende helt ved vannkanten av den populæte Istrefossen og Galthåen. Båt inkludert i leia, strøm og veg.

Her kan du booke Hognsjøbekkbua, beliggende på fjellet ved Hognsjøbekken og ikke langt unna den populære Hognsjøen kjent for veldig fin ørret og røye. Kun 100 meter fra vei.

Fiskekort til turen får du kjøpt her.

Ellers har Femund Engerdal 50 topper på over 1000 meter og mange fine merkede toppturer, utallige merkede stier, merkede sykkelturer, Fæmund II, 2 Nasjonalparker, villmarksmuseum og mange andre flotte aktiviteter, severdigheter og arrangementer. Se Destinasjon Femund Engerdal sine hjemmesider for mer informasjon.

Vi håper å se deg hos oss i 2019, velkommen til Femund Engerdal :)

Merète Trangsrud