Månedens kortselger

2 ganger i måneden gjennom året kommer vi til å presentere månedens kortselger på våre hjemmesider. Dette gjør vi fordi vi har lyst til å gjøre litt stas på de privatpersoner og reiselivsbedrifter som er forhandlere av fiske- og jaktkort for oss, og som vi har hatt et godt samarbeid med gjennom mange år. Disse forhandlerne er med på å gjøre jakt- og fiskekortene ennå mer tilgjengelige for dere brukere, i tillegg til at de kan bidra med nyttige og viktige tips og lokalkunnskap som gjør turen din ennå bedre.

Er det noen som ikke selger kort for oss i dag, men som har lyst til å gjøre det, ta kontakt med oss så ser vi hva vi får til😊

Mia turistkontoret 3.JPG

Rekkefølgen forhandlerne presenteres i skjer ved trekking, og først ut er Destinasjon Femund Engerdal.

Destinasjon Femund Engerdal (DFE) er destinasjonsselskapet i kommunen og paraplyorganisasjonen for reiselivet i Engerdal. I tillegg drifter dem kommunens turistkontor. DFE er en viktig aktør i forhold til salg og markedsføring av medlemsbedriftene sine, reiselivsprodukter i Engerdal og Engerdal som reisemål. Gjennom ulike prosjekter bidrar også DFE til viktig produktutvikling og styrking av reiselivsproduktet Femund Engerdal. Hjemmesiden til DFE er en samleside for reiselivet i Femund Engerdal og presenterer bedrifter i kommunen gjennom å vise til hvor du kan bo og spise, samt hva du kan gjøre mens du er her.

Destinasjon Femund Engerdal mottok, som det 9. reisemålet i Norge, merket for bærekraftig reisemål i august 2017. Dette kan du lese mer om her.

Hos DFE finner du informasjon og brosjyrer fra reiselivet i kommunen og områdene rundt. De har blant annet scooterkart, løypekart, turkart, fiskeguiden og toppturoversikt. Dette er altså stedet for å gjøre seg kjent med fiskemulighetene og alle andre gode tilbud på destinasjonen. I tillegg til å selge fiskekort for oss, har de også et lite utvalg av lokale produkter av ulike slag til salgs. Du finner DFE og turistkontoret i Engerdal sentrum, i et grått hus sør for butikken. Ta en tur innom og snakk med den hyggelige betjeningen😊

Vi anbefaler deg å ta en titt på destinasjon Femund Engerdal sine hjemmesider for å gjøre deg bedre kjent med Femund Engerdal, samt følge med på det spennende arbeidet de utøver.

«Jeg syns det er kjempe gøy å selge fiskekort fordi fiskerne er så blide, fine og forventningsfulle folk å ha innom. De er glade og gleder seg tydelig til å reise på tur». – Sier Mia Faldmo på destinasjonskontoret.

www.femundengerdal.no

video Block
Double-click here to add a video by URL or embed code. Learn more
Merète Trangsrud