Jakt oppsummeringer

Det er nok på sin plass å avkrefte noen feile oppfatninger angående årets jakt på fugl på statsallmenningen i Engerdal. De kortene som er trukket og fordelt nå, de vil de heldige få uansett takseringsresulatater i august. Det er altså ikke sånn at disse kortene kun blir utdelt ved gode takseringsresultater, men hvis takseringsresultatene blir veldig gode kan vi selgeennå flere kort enn det som er solgt nå.

Så de som har fått kort for oktober, må betale disse innen 31. Mai, ellers går de videre til reservelisten. Og det er som sagt ingen vits å betale dem 1. juni.

Det jobbes nå på spreng for å få ut alle kort og fakturaer, så vi ber dere ha litt is i magen, det kommer så fort vi får det til!  De som har søkt på bever og/eller rådyr vil kun få faktura nå, kortene vil komme med en eventuell faktura da trekkingen på bever og rådyr er foretatt.

Minner samtidig på siste søknadsfrist på rådyr og bever som er 1. juni. De som ikke allerede har søkt og som kan tenke seg rådyr og/eller beverkort må gjøre dette før 1. juni.

De som har bestilt treningskort, harekort eller andre kort som det er fritt kortsalg på, dere vil få deres kort med faktura etterhvert, men vi må få ut alle kort med begrensninger på først.

Gasta Design