Femund Nasjonalparkhotell - Månedens kortselger

Femund Nasjonalparkhotell, tidligere Bryggeloftet, er et familiedrevet hotell helt ved vannkanten i den lille bygda Elgå. Dette er foten av Femundsmarka Nasjonalpark og den mest brukte inngangsporten til parken som er et eldorado for både fiskere og turgåere. Fra hotellets restaurant, rom og terrasse har du fantastisk utsikt over Femunden og fjellene rundt. Mang en fin solnedgang er beskuet herfra.

Alle rommene på Femund Nasjonalparkhotell er utstyrt med gratis WI-FI, kjøleskap, skrivebord og sittehjørne. Noen av rommene har egen terrasse og utsikt over innsjøen. Felles tv stue ved lobbyen.

Restauranten på Femund Nasjonalparkhotell serverer elg, rein og fisk fra lokalområdet. Om sommeren kan du spise ute på den store terrassen.

Bryggeloftet Merète.JPG

Det er fantastiske tur- og fiskemuligheter rundt Femund Nasjonalparkhotell både sommer og vinter, og det er noe for alle. Ut fra hotellet går det en 2 km lang universelt utformet tursti til utløpet av elgåa der det står en lavvo og en gapahuk. Dette er et ypperlig dagsturmål. Denne stien går på en høyde langs Femunden med en uforglemmelig utsikt mye av veien. Flere toppturer er tilgjengelig fra Femund Nasjonalparkhotell og du kan leie både sykkel og kajakk i bygda. Fra brygga rett utenfor hotellet har den gamle rutebåten Fæmund II sitt anløp med muligheter for et minicruise eller transport inn i parken. Fæmund II er ypperlig i kombinasjon med gåturer av ulike lengder. Ta båten inn og gå ut igjen. Vinterstid er det milevis med flotte skiløyper rett utenfor døra på Femund Nasjonalparkhotell. Mulighetene er mange og inntrykkene store i denne flotte naturen.

Andre aktiviteter du kan benytte deg av mens du bor på Femund Nasjonalparkhotell er et besøk på Nasjonalparksenteret sommerstid eller ulike organiserte aktiviteter hos Femund Friluft.

sik`n chips.JPG

Femund Nasjonalparkhotell eier og driver nå også Femundfisk som tar imot fisk fra Femunden og foredler lokale fiskeprodukter fra foredlingsanlegget ved brygga utenfor hotellet.

På Femund Nasjonalparkhotell får du kjøpt både jakt- og fiskekort og er du heldig får du kanskje noen gode lokaltips med på kjøpet 😉

"Vi har plass til flere fiskere hos oss. Av våre gjester er det flere som fisker fra kaja rett utenfor hotellet, og de får fisk. Vi har mulighet til å røyke fisken for gjestene slik at de får med seg sin egen fiskede røyka fisk hjem."  - sier Mali Romestrand på Femund Nasjonalpark hotell.

www.bryggeloftet.net

Bryggeloftet-red.jpg
Merète Trangsrud